Kjellberg laser

Voor sommige taken opteert u beter voor de Kjellberg-laser in plaats van plasmasnijden. Wij hebben Fiberlasers van 1kW, 2kW, 4kW en 6kW in ons gamma.

Uniek is dat Kjellberg de hoogteregeling, gasregeling en lasersnijkop samenbrengt in één systeem. Samen met een databank waarin alle snijparameters zitten.

De laserbron XFocus biedt een complete oplossing voor het snijden en laser-markeren tot 20 mm, op staal, Inox en Alu.

De XFocus is een compleet systeem met hoogteregeling, gasregeling en lasersnijkop. Klaar om net zoals een plasma opgebouwd te worden op een snijtafel. Of om zelf te combineren met een plasma op een machine, of als retrofit op een bestaande plasma snijtafel.

De XFocus is compatibel met alle bestaande plasmasnijsystemen en beschikt over een geïntegreerde database. Die laat toe om altijd de optimale parameters te selecteren in functie van de kwaliteit en de mogelijkheden van de snijtafel.

Kjellberg laser

Met dit apparaat beschikt de operator ook over negen verschillende snijsnelheden in functie van het materiaal en de dikte. Een gebruiksvriendelijke interface laat toe om de parameters in te stellen voor een vlotte snijprocedure.

  • Kjellberg laserbronnen XFocus zijn uniek van opzet en vormen – net als bij plasma – een totaalpakket met zowel gasregeling, hoogteregeling, snijkop en snijparameters.
  • Hierdoor komt de Fiber Laser in het bereik van elke machinebouwer. De database bevat per materiaal en dikte immers meerdere parameters en een keuze in functie van de mogelijkheden van de snijtafel.
  • Zo wordt het mogelijk om de X-focus op een (bestaande) plasma-snijtafel te gebruiken. Maar ook zeer performante machines komen optimaal tot hun recht met de snelste instellingen.

Modellen:

  • XFocus 1000
  • XFocus 2000
  • XFocus 4000
  • XFocus 6000

Op zoek naar een laser van Kjellberg voor uw bedrijfstoepassing?

NEEM CONTACT OP